lørdag 3. januar 2009

Ski 20: 3. Januar 2009

Dobbel dose, dvs. klassisk 2 ganger til Coop skilt. Første tur på tørrføre ski. God glid, rett fra smørebua, og brukbart feste på vekslende føre. Tett snøfall og tildels gjensnødde løyper. Er blitt noen grader mildere idag, -4/5 grader, bidro nok også til den forbedra gliden. Ble også ei heil økt i smørebua først. Preppa tre par ski og det nye brettet til dattera.
Hadde tenkt å gjøre reprise av gårdagens økt, men løypa til Åsland var for gjensnødd, derfor ble det to turer nordover. Tøff økt.
Nå er det Juleøl som premie for innsatsen. Skål :-)

fredag 2. januar 2009

Ski 19: 2. Januar 2009

Klassisk til Coop-skilt og en tur til Åsland. Etter snøfallet i går kveld og mindre vind var det bedre forhold, men forsatt endel is på de verste plassene. Som igår spikerfeste men trå ski, må vel prøve tørrføre skiene også snart. Men slik det er nå burde man hatt flere par gamle ski. Kaldt, klart og fint i dag. -8/9 grader. Nå stålsetter vi oss for neste snøfall. Toppformen lar vente på seg. I kveld er det Max Manus.

torsdag 1. januar 2009

Ski 18: 1. Januar 2009

Godt Nyttår! Årets første skitur på årets første dag.
Kvaløya´s hvite gull laver ned. Tungt å rydde bort, men skal vi få de forholdene vi har lyst på, må vi ha minst en meter til.
Selv om det har kommet noen cm de siste dagene gjorde snøstormen på fjorårets nest siste dag til at det ble veldig ujevnt fordelt.
Løypa var kjørt opp, men det var endel is og overflatevann så det har nok forsvunnet mye snø i regnbygene i forrige uke/helg.
Rolig klassisk til Coop-skilt. Mye grynning for å komme seg opp i løypa. Men fin trim, så da kan man spise multekrem med god samvittighet.

søndag 28. desember 2008

Ski 17: 27. Desember 2008

Dagens trim. Kom litt nysnø inatt så da er det bare å få på skiene før det kommer nytt mildvær i morra. Lysløypa var ikke tråkka så det var ikke spor. Ikke særlig bra forhold altså, men desto tyngere, særlig for armene. Gikk den vanlige turen til Coop-skilt ved nedkjøring til Sykehjem. Friskt vær, kuling i kastene fra vest. Snøføyke, herlig!