onsdag 6. april 2016

Onsdag 6. April. Ski 57. Rødtinden 8.

Så ble det en liten kveldstur på Heimefjellet i dag og. Naboen sendte sms og lurte på om vi skulle være med. Så da var det bare å spenne på seg skiene. Gikk lett og greit opp, men sola ble mer og mer borte, og skydekket ble trukket over fra sør. Føret er så som så om dagen. Vi kjørte ut mot Kaldfjorden for å få bevart mest mulig av slursjen fra soloppvarminga. Men det ble ganske hardt og isete nedover. Likevel var det hakket bedre enn forleden kvelden. Jeg prøvde Volkl BTM skiene idag, men det er ganske klart at Skitrab Stelvio skiene fungerer bedre på slikt føre.




Randonee 18 Volkl

mandag 4. april 2016

Mandag 4. April. Ski 56: Akselkollen

Nytt randoneeutstyr hos Modern til Naboen resulterer i masing om nye turer :-) Og vi er jo kjent for å være lettbedt. Idag satsa vi på Akselkollen. Gikk opp i vakker kveldsol. Frøs litt på før vi kom oss ned, så nederst i lia ble det litt skareføre. Men for et vakkert vårvær!

Mountain Man.

Damene nærmer seg toppen.

Noe utfordrende nedtur.

Randonee 17 Skitrab Stelvio

søndag 3. april 2016

Søndag 3. April. Ski 55: Rødtinden 7.

Idag var det Jomfrutur for Modern til Naboen på nyinnkjøpt randoneeutstyr. Veldig bra føre ned mot dalen, 10 cm slush og brukbar glid. Ei fantastisk Tromsø-helg.

Naboen assisterer.
Ei erfaren fjellgeit.
Et par nyter utsikten.
Enda en telemarkskjører kommer sigende oppover. Ersfjorden i bakgrunnen.

Folk overalt.

Randonee 16 Volkl