onsdag 13. august 2014

Tirsdag 12. August: Krokvatnet

Tredje lille fjelltur på tre dager. Inne i stimen nå. Gikk sammen med dattera og samboeren til Krokvatnet. Brukte 55 minutter opp, 10 minutter på toppen, og totaltid 1 time 41 minutter. Da er pausen på toppen fratrukket. Madammen fikk besøk og kunne ikke være med. Lett og fin trimtur, direkte etter jobb. Starta på en banan, og fikk en proteinbar på toppen. Ble mye spagetti når jeg kom heim :-)

tirsdag 12. august 2014

Mandag 11. August 2014: Straumsaksla 784 moh

Ny Ti på topp - tur på Straumsaksla. Gikk denne første gang i fjor. Etter 20 minutter er man over skoggrensa, men først etter 50 minutter begynner det å flate ut. Oppe på aksla er det flatt og fint, nesten som å gå på vei. Brukte 1 time og 10 minutter opp iår. Vi hadde kun en kort drikkepause og litt Småsulten på toppen, før vi gikk ned igjen. Total tid, fratrukket tida på toppen; 2 timer 7 minutter. Flott utsikt og flott vær, 15-16 grader. Ypperlig trim.

mandag 11. august 2014

Søndag 10. August 2014: Rødtinden 5

Fikk lurt oss en tur på Rødtinden til tross for beredskapsvakt. Regner med å springe ned igjen på en halv time hvis jeg blir oppringt. En nydelig sommerdag. 31 minutter fra trappa til hvilesteinen uten stopp er bra fart uten å springe,. På toppen rett i underkant av 47 minutter. Vi fant ut vi skulle gå i joggesko idag, ikke særlig smart med mine sko. På tur ned gled føttene for langt fram i skoen og jeg fikk gnagsår oppe på tærne på begge føttene. Men ellers en lett og fin tur. Ble ikke bilder idag :-(