fredag 12. desember 2008

Ski 13: 12. Desember 2008

Same procedure as yesterday? Same procedure as every day, James.
Altså klassisk til Coop-skilt som apetittvekker før Julebordet. Rundt null grader, litt mer skyet og vind idag. Men flott trimtur. Nesten så jeg må kalle det trening etter å ha gått på ski alle hverdagene denne uka. :-)
Nå spørs det vel om det ikke blir innedag imorra etter Julebordet da.

torsdag 11. desember 2008

Ski 12: 11. Desember 2008

Reprise fra igår, 40 min. forholdsvik rask skigange. Fortsatt det samme flotte været, -2/-3 grader idag. Bra ski med mer Swix blå ekstra. Nesten skummelt god glid med såpass harde løyper og lite snø rundt.
Må være den fineste førjulsvinteren på flere tiår. Får håpet det holder seg til nyåret.

onsdag 10. desember 2008

Ski 11: 10. Desember 2008

Fikk sneket meg til en kjapp skitur i dag og. Heldig man er som kan unne seg den luksus det er å kunne trimme såpass mye. Mildere idag, men brukbart feste med Swix blå ekstra(0/-7) Litt mer overskyet, lite måneskinn, men ikke sett noe til snøbygene som var meldt.
Første turen med tidtagning, ble vel første testturen. Brukte 23 min. nord til Coop-skilt og 15. min. på returen, uten særlig aktiv kjøring.

tirsdag 9. desember 2008

Ski 10: 9. Desember 2008



For ei flott økt. Måneskinn og blankstille hav. Klassisk til Coop-skilt og en liten tur sør til Finnseterveien. Første tur i vinter på Madshus TXC 233 Wet Snow. Kjempegli til tross for at det ikke er dette kaldføret skiene og slipen er beregnet på. Idag er det -6/-7 grader på Storelva. Brukbart feste mot alle odds på nysikla ski. Kom nok av kaldføre og Rode Blau -3/-7. Men smurningen forsvant fort. Disse skiene kjøpte jeg nye på begynnelsen av 90 tallet og har gått iallefall 2 Reistad-løp på dem. Var nok kjempeheldig med det kjøpet, de er heller ikke mye brukt.
Gikk mye lettere idag. Mot Åsland var det knallhardt og isete bortover myrene, derfor ikke noe lenger. Ville bli bare fiskebein og bremsing i Eidhaugen. Vel nede var nesten all festesmurning borte.

mandag 8. desember 2008

Ski 9: 8. Desember 2008

Endelig ut på ski igjen, etter lett forkjølelse etter Rødtind-tur forrige lørdag. Klassisk til Coop-skilt. Dårlig form etter over ei uke opphold. Fremdeles like flotte forhold. Dårlig samvittighet for man ikke har kommet seg ut over en så lang periode.
Gode ski idag, såvidt minusgrader, godt feste og god gli. Skulle vært i bedre form, regner med det løsner ganske fort igjen.
Siden de gamle, hvite Madhus-skiene fungerte så godt var det ekstra trasig at jeg tråkka av den ene skia over ei grøft når jeg var tilbake ved barneskolen. Men de er som sagt over 20 år gamle og var blitt rimelig dårlige allerede i fjor. Skal jo noe til for å bære en kraftig kropp :-)
Det går nå hardt ut over skiparken, så det må vel gjøres noe nyinnkjøp til våren. Og nå må det klargjøres flere par, nyere skipar.
Får vel sende en mail til Geir Ludvig Aasen og høre om ikke jeg kan få kjøpe noen par av han, nå som jeg har fått høre at jeg er i slekt med han, som har 27 starter i World Cup :-)