tirsdag 4. mai 2021

Tirsdag 4. Mai. Ski 53: Tromvikvatnet

Årets matauk på Tromvikvannet. Blir fort 9 timers arbeidsdag for å skaffe middag. Fangsten ble den fineste sjøørreten vi har fått der ute, 7hg, og 2 røyer med hjem. Vi slapp vel ut tre småøyer. Var nok ikke mange varmegrader i skyggen, men i steiksola ble det en fantastisk dag på isen. 







mandag 3. mai 2021

Mandag 3. Mai. Ski 52: Rødtinden 8

Vi hadde planer om å gå videre bakover fjellet til Storbogtinden, men det ble kansellert, da det var kald vind der oppe. Det samme hadde nok vært i går, for det var lagd et par små borger i le under toppen. Men etter lunchen, bar det rett ned igjen. Har nok vært kaldt i natt, for det var frosset godt på i sporene. Så det var om å finne et litt uberørt område ned mot dalen. Likevel var det litt tungført, men mye bedre glid enn det har vært de siste dagene. Fornøyd med tredje dagen på rad med randonee.




Randonee 15 Stelvio 3

søndag 2. mai 2021

Søndag 2. Mai. Ski 51: Tverrfjellet

I vinter har vi bare gått på fjellet heime, så i dag var det på tide å kjøre opp på Kattfjordeidet. Masse folk på dette snille fjellet, med varsel om faregrad 3 etter skredulykke på Sofiatinden i Lyngen i går. Gikk lett opp, en god og lang lunch på toppen, før det beste ventet, fint føre hele veien ned til bilen. Parkeringa var nå blitt full og vel så det. Var endel ledige plasser når vi starta 10:30 fra bilen.



Randonee 14 Volkl 12