onsdag 13. september 2017

Onsdag 13. Sept: Trehørningen 283 moh. og Sørtinden 471 moh.

Sanking av Ti på topp poeng. Avgårde litt før fem, når vi hadde fått i oss litt mat etter jobb. Startet klokka fem opp til Trehjørningen, brukte bare en time tur, retur. Tørt og fint, men litt vind. Så kjørte vi opp i Sørskaret og tok Sørtinden i samme slengen. Her tok turen bare 40 minutter. Da har vi 6 topper, bare en igjen før årets krus er sikra.





mandag 11. september 2017

Mandag 11. September: Nattmålsfjellet/klokka ti 297 moh.

Dattera inviterte på en trimtur, jeg er som kjent ikke tungbedt. Tredje fjellturen på tre dager. Vi starta ikke før halv ni, så returen gikk med hodelykter. 1 times tur totalt, flott trim.





søndag 10. september 2017

Søndag 10. September: Rundheia 500 moh.

I dag gikk turen ut til Straumsbukta, hvor vi gikk på Rundheia for første gang. Først ei seig skogsli oppover, som tok en halv time å forsere. Deretter gikk det fra småtopp til småtopp bakover fjellet. Det blåste friskt i dag. Turen tok bare en time opp, og enda litt kjappere ned igjen. Da har vi logga nok en av årets Ti på topper.




Lørdag 9. September: Middagsfjellet 678 moh.

På tide å samle noen flere Ti på topp poeng i håp om å fortjene koppen i år også. I dag gikk turen ut til Kaldfjorden hvor målet var Middagsfjellet. Startet bratt opp i femten minutter fra veien, så flatet det ut i kupert terreng innover. Så var det bare opp de siste 2-300 høydemeterne opp mot toppen. Her var det fantastisk flott utsikt. I dag hadde vi med oss kaffe og rundstykker, så det ble en lang og god matpause på toppen. Her oppe var det nesten vindstille, til tross for at det blåste ganske friskt på flatene innover. Vi hadde også ei ørn som kretsa over oss.