lørdag 2. juli 2011

Lørdag 2. Juli 2011: Rødtinden og Bjørnslettfjellet.

Fire timer fjelltur i vekslende vær. Startet opp på Rødtinden i 15 grader. Nesten på toppen begynte det å dryppe og på toppen var det på med regnhyre. I tillegg var det skodde utover i retningen jeg hadde tenkt meg. Gikk videre utover langs Kaldfjorden. Skodda lettet etter bare få minutter. Flott terreng å gå i og flott utsikt. Har vel aldri vært så langt utover denne veien. På returen la jeg ruta direkte over Storbogstinden og gikk ned over Rødtinden. Da var det blitt varmere i lufta og det ble t-skjortevær igjen.


- Posted using BlogPress from my iPad

tirsdag 28. juni 2011

Mandag 27. Juni: Movikhammaren 357 moh.


Fin ettermiddagstur. Parkering ved Sjelnan skole, bortetter lysløype, videre på sti og så opp forholdsvis bratt li langs Skjelnanelva. Oppe over skoggrensa, innover fjellet i flott, lettgått terreng. Brukte litt i underkant av timen opp. Tilbake gikk det endel i lett jogg, så vi brukte bare litt over halvtimen.
Ei og anna svartflue opp lia, men oppe på fjellet var det litt vind som holdt den unna. Ellers var det shorts og t-skjorte vær. Ikke langt i luftlinje over til Tønsnesvarden, og til Tønsvikdalen.
Da har vi logga to Ti på topp, fortsettelse følger.