fredag 3. april 2015

Langfredag 3. April. Ski 39: Tippvatnet

Startet dagen med å gå opp lia igjen, fellene klabba, så de måtte av igjen. Når været letta gikk Eva, Gunn og jeg til Tippvatnet. Tungført, så det tok en time hver vei. Måtte måke meg ned igjennom en meter snø. Isboren til Tor, uten forlenger, rakk akkurat igjennom isen. Fisket 20-25 minutter, ikke napp. På ettermiddagen rant vi på ski ned lia, Eva, Gunn og jeg. 






torsdag 2. april 2015

Skjærtorsdag 2. April. Ski 38. Maukfjell

Overnatting på Menztoni hytta. Våkna opp til skodde og snøfall. Måtte aktivisere oss med litt skigåing i området rundt hytta. Skiene klabba som bare juling i kramsnøen. På ettermiddagen kjørte jeg ned lia. Ble et voldsomt sug i snøen jo lengere ned jeg kom. Ikke mye bremsing på markaskiene.






Onsdag 1. April 2015. Ski 36. Rødtinden 5

Hadde egentlig ikke tenkt å gå på ski i formiddag siden vi skal opp på fjellet i Målselv i ettermiddag. Men fristelsen ble for stor i det nydelige Påskeværet, så jeg måtte ofre halvannen time til en snartur opp på Rødtinden. Etter gårdages snøfall var kjøreforholdene atskillig bedre enn på søndag.





Randonee 12

søndag 29. mars 2015

Søndag 29. Mars. Ski 33: Rødtinden 4.

Familietur på Rødtinden. 5-6 grader nede, og meldt kuling. Var ikke så mye vind nede, men når vi kom over skoggrensa, tok han godt. One last man standing, på toppen. Beste føret var egentlig høyest oppe, her var det enda litt løssnø oppa skaren. Lenger ned ble det lett gjennombruddskare. Men alle kom seg nå velberget ned, og vi var enige om at det var fin trim :-)




Randonee 11.