tirsdag 30. august 2016

Tirsdag 30. August: Rødtinden 19.

Regnbyger i dag også. Men oppe på toppen ble det litt opphold, og når det dukket opp 4 reiner måtte jeg gjøre et forsøk på å få tatt bilde av dem i silhuett ut mot Ersfjorden. Fikk et rimelig bra bilde so fikk mange likes på Facebook. 59 minutter opp idag. Dessverre ble dattere sjuk etter denne turen, så hun hadde nok med å komme seg på jobb resten av uka.



mandag 29. august 2016

Mandag 29. August: Rødtinden 18.

Dattera hadde satt seg fore at hun skulle gå på Rødtinden hverdag i ei uke. Uheldigvis hadde hun valgt ei særdeles dårlig uke hvor det ble mye regnvær. Turen opp gikk på 61 minutter. Turfølget var raske på toppen, da været var av den grå og fuktige typen.

Turfølget er allerede på tur ned igjen.
Rimelig grått idag.

Mandag 29. August: Rødtinden 17

Dattera har satt seg fore at hun skal gå på Rødtinden alle dagene i en uke. Jeg tenkte at så lenge hun ikke har noen andre å gå sammen med, skal jeg prøve å være med. Oppstart mandag rett etter jobb i mellom bygene. Søkk vått oppover, rant vann i mot oss oppå kloppene. Før vi var nede hadde vi vært gjennom et par, tre skikkelige regnbyger. Ble litt kjølig i t-skjorte og Norrøna Bitihorn jakka. Den holdt ikke mye regn ute. Vi gikk opp på 61 minutter idag.