lørdag 11. februar 2017

Lørdag 11. Februar. Ski 16: Rødtinden 3 + +

Formiddagstur i dag, kjente det litt i beina fra i går ettermiddag. Mye folk i dag, mange turister som gikk på beina. Gikk videre bakover i det fine været, riktignok var det ikke like varmt som i går, da det kom et lite vinddrag fra sør, før han drog over skydekket. Gikk til hytta, og var inne der og skifta. Kjørte ned mot Oladalen, før jeg skrådde kraftig mot Storelva. Klarte å finne noen bakker som var lite oppkjørt. Brukte bare kvarteret ned. Totalt to timers tur.






Randonee 5, Stelvio 5.

fredag 10. februar 2017

Fredag 10. Februar. Ski 15: Rødtinden 2.

Startet straks jeg kom fra jobb og fikk kastet i meg litt mat. Kl. 18:00 var jeg nede igjen. Fullmåne som gjorde at hodelykta kun ble brukt til kamerainnstillinger på toppen. Magisk å kjøre ned i månelyset i Storelvdalen. Stemte bra at det nå er mye varmere i høyden enn nede. Kjentes ut som rundt 0 grader på toppen. Når jeg kom ned var det minus 12,5 på husveggen. 




Venus står i sør.

Randonee 4.
Stelvio 4. 

søndag 5. februar 2017

Søndag 5. Februar. Ski 14: Rødtinden 1

Årets første tur på Rødtinden. Etter flere måneder med mye skitvær, fikk vi en helg med kanonvær.
I går var det 7-8 minusgrader på Storelva, men i dag våknet vi til minus 2. Rene skjære Påskeværet. Vi tok det svært rolig oppover. Etter obligatorisk klesskifte og fotografering på toppen, kjørte vi ned mot dalen, og satte oss i skavlen og drakk kaffe. Nydelig føre i gropa under skavlen. En fantastisk start på topptursesongen for Gumman, får håpe det blir slik utover hele våren.




Randonee 3.
Stelvio 3.