søndag 12. juni 2022

Søndag 12. Juni: Rødtinden 5

Med en liten kar som vekte oss klokka syv på morran, var vi på toppen kl. 11. Over snø siste henget, men bra tørt og greit resten av veien. Fin start på søndag, ned før klokka tolv. Æ gikk i shorts, og tomreipa, i 10-12 grader, skyet, men oppholdsvær.




Mandag 6. Juni. 2. Pinsedag: Akselkollen 6

I forsøk på å fortsette den fine trenden fra Kreta, gikk vi en trimtur opp på Finnlandsfjellet. Utrulig at det på de tre ukene vi var borte, ble så snøfritt, og tørt og fint. Gikk nesten ikke på snø, og vi kunne lett unngått det helt. På nedturen gikk vi rundt lysløypa, så det ble noen meter lenger :-)

Tirsdag 24. Mai: Samaria-ravinen

I andre uka på vår tre ukers Kreta-tur, hadde vi meldt oss på Samaria turen. 18 km i 30 varmegrader, og bare nedover de fire første kilometerne, satte sine spor i lår og legger. Det var faktisk så galt at det tok nesten ei uke før jeg var brukbar i høyreleggen. Det er tredje gangen vi går denne turen. Denne gangen brukte vi nesten seks timer, første gangen i 2004 brukte vi i underkant av fire timer. Ellers gikk vi turer hver dag utenom reisedagene, de tre ukene vi var i Rethymnon. Snakk om treningsleir. Siste uka gikk vi en dag 15 km sammen med et par fra Vestlandet. Et par andre dager var morraturen på 8,5 km rundt borgen.