torsdag 24. november 2022

Torsdag 24. November: Rødtinden 18

I dag var også Madammen med, for å se om det fortsatt var noen solstråler å se fra Rødtinden. Med noen skyer i sør, var det ikke mange minuttene vi så sola. Mulig det hadde vært det samme om det ikke hadde vært noen skyer. Den er uansett bare synlig noen minutter i det laveste punket mellom fjellene inne i Balsfjorden. Brukte bare 57 minutter opp i dag, så det går jo nesten like fort som på sommeren. Hjalp nok på med barmarkstreninga på Gran Canaria. Vi må være på toppen klokka 11 for å se sola, så vi er nede igjen allerede klokka 12.







Onsdag 23. November: Rødtinden 17

Mye god trim for å fange årets siste solstråler på Rødtinden. I dag var jeg alene, og det var lite folk å se. Så godt føre med piggskoene, at man går på timen, ikke verst på vinterføre. Kakao og rundstykke med brunost på toppen. Fikk følge av en liten hakkespett på turen ned, men den forsvant før jeg fikk tatt kameraet opp av ryggsekken.







mandag 21. november 2022

Mandag 21. November: Rødtinden 16 Solsnu

Kan være at dette er vårt farvel med sola for i år. Kom oss både opp og ned, med bare piggskoene i dag. Særlig på skaren fra hvilesteinen og oppover fungerte de veldig bra, så broddene forble i sekken. Ble litt kappgåing med ungdommen. Noe vant vi, og annet tapte vi. Siden det var såpass mange på tur, gikk vi først til Koronatoppen. Der ble det bilder, og et par kopper varm te. Så ruslet vi ned via Rødtindtoppen.