lørdag 21. april 2012

Lørdag 21. April. Ski 44: Ringvassbu





Idag gikk turen innover Simavikdalen til turlagshytta Ringvassbu. 20km tur retur. Knallvær idag også. Helt vindstille inne ved hytta. Helt fantastisk. På returen hadde vi et uhell, ved at Larsen skadet ankelen og ikke klarte å gå ned. Så løsningen ble å kontakte AMK. Og de kom med standsmessig transport, så det bli heliflight til UNN for Larsen. Diagnosen ble ei kraftig forstekt sene.

Helikopterbilder av fotograf GR.Engvoll

fredag 20. april 2012

Fredag 20. April. Ski 43: Løva


Avspasering fra jobb idag. Dagen ble feiret med en rolig dag opp på Løva. Undervurderte nok hvor mye gårsdagens tur hang i, for jeg var ganske trøtt i føten. Syns det gikk veldig tregt, men brukte bare en time opp. Var litt nordavind på toppen så jeg kjørte litt ned i lia igjen, før jeg tok matpause i knallsola. Føret var sånn passe, ganske hardt oppe på fjellet, brukbart slursj lenger ned, men nederst i skogen var det ganske hardt igjen. Er nok enda litt for kaldt om natta til at sola klarer å tine det skikkelig på dagen. Men fint vær og god trim.

Randonee 5.

Torsdag 19. April 2012: Ski 42: Tønsvika - Tromsdalen

Skidag på jobb. Vi var syv ansatte som gikk den flotte turen fra Tønsvika til Tromsdalen. Med to gode matpauser brukte vi godt og vel 6 timer på turen. Himmel uten en sky og knallsol. Ingen hadde tatt med solkrem, så uten lue og hansker, er det litt stramt i panna idag :-) Flotte løyper og nesten blåswix føre, men greit med litt skareklister i bånn. Fantastisk dag!
Turen er 25, 26 km, altså endel kortere enn Reistadløypa, som ble gått forrige helg.