lørdag 16. mai 2020

Lørdag 16 Mai. Ski 47: Akselkollen

10-12 m/s vind meldt i dag, det stemte veldig bra. Men med mye sol, og flere centimeter nysnø i går, måtte det bli Nazi-plankene på Akselkollen. Madammen gikk bakover i Storelvdalen, hun meldte om mye vind der også. Jeg hengte meg på en Kiter oppover, han la sporet på skrå og stoppet for å  klargjøre kiten, når det flatet ut over skoggrensa. Ungdommen var nær 2 meter lang og kiten på ryggen veide sikkert mer enn min ryggsekk, sprekingen. Men den ekstra pesen gjorde at jeg kun brukte 1,02 fra veikanten til toppen. Flotte forhold og godt skiføre i midten av Mai.





Randonee 7. Volkl 3.

torsdag 14. mai 2020

Torsdag 14. Mai. Ski 46: Rødtinden 4

Brukbart vær i dag, nesten vindstille, og en god del sol. Vi hadde med oss kaffe og boller, så det ble nesten en halv time lunchpause på toppen. Ganske tungt sugeføre hele veien ned. Litt for kjølig til AfterSki utendørs, etter dusjen. Ikke så galt å være pensjonist :-)


Randonee 6 Stelvio 4

søndag 10. mai 2020

Søndag 10. April. Ski 44: Akselkollen

Fått utnytta helga godt. Tre skiturer på tre dager. I dag ble det Akselkollen, uten selskap. Har nok vært kaldt i natt, så det var småisete nederst i lia, hvor det har tint og så frosset på igjen. Høyere oppe på fjellet, var det skare med litt løst på toppen. Full vinter med andre ord. Lettkjørt. Drøye timen opp, men gikk fort ned igjen, 1 time 40 minutter totalt.


Randonee 5. Volkl 2.