lørdag 25. mars 2023

Lørdag 25. Mars. Ski 33: Akselkollen 2

Trimtur aleina i finværet. 53 minutter opp fra Rødtindhallen. Fint spor, de har markert med veistikker, og legger løypa i sikksakk. Mye lettere å gå oppover. Ganske hardpakka fokksnø, tunge forhold. Gikk med Skitrab Stelvio skiene i dag, atskillig lettere å gå på oppover, men virka stive og tungkjørt nedover. Men håper det skyldes mye tyngere forhold, og ikke skiene. Kald bris på toppen, så det ble ingen rast i dag heller. 



Randonee 7 Stelvio 1

mandag 20. mars 2023

Mandag 20. Mars. Ski 32: Rødtinden 4

Trimtur i delvis skyet, sol og null grader. Viste seg å være ganske kald vind, og med minus tre grader på toppen, ble det ganske kaldt. Madammens første randoneetur denne sesongen, så det ble endel venting. Brukbart føre med lett fokksnø oppå skaren, lettkjørt. 



Randonee 6 Volkl 6

søndag 19. mars 2023

Søndag 19. Mars. Ski 31: Kaffekos 2 km

På søndagstur med naboan, kun et par kilometer på markaski, halvveis til Oladalen. Kokekaffe på primus i dag også. Junior akte og prøvde skiene. Etterpå ble det pølsesteiking på bålpanna. Nesten en vårdag i sola, tiltross for bare null grader.





Fredag 17. Mars. Ski 30: Tromvikvannet 1

Kjøpte isfiske-sesongkort i Tromvika, sammen med Larsens. Med pulk og sekk, Gumman tråkka løype. Sol, men kaldt på isen, fraus fort i hullene. Jeg og madammen fikk to fine røyer hver, og hver sin småørret. Men Larsen var den som gjorde det største skyværet, to fine ørreter på 3-4 hekto, en brunørret og en sjøørret, jamnstore. I tillegg fikk han 4-5 røyer. Sola forsvant bak fjellet i 14 tida, så da pakka vi sammen, var ute i 4 timer. Kan nok ikke gå særlig tidligere på vinteren, hvis man er interessert i sol. Gikk greit med pulken opp bakkene tilbake. Men må nok pakke litt annerledes, siden jeg ikke fikk plass til storsekken. Litt uhøvelig med barnepulk på tur.