lørdag 14. mars 2009

Ski 48: Lørdag 14. Mars 09



Rolig markatur bakerst i Storelvdalen for å teste nye markaski Madshus Voss som ble kjøpt inn på onsdag. Etter å ha oppdaga forrige helg at de over 30 år gamle lærskoene er revna framme i sålen, fant jeg ut at det var på tide å investere i en av disse rimelige skipakkene. Fikk gnagsår på lilletærne, ikke bra, må nok gå dem litt inn før det blir langtur. Skiene skal brukes når langrennski ikke duger og det er for flatt for toppturski. Betyr nok slutten for de 20 år gamle Tua telemarkskiene, som jeg nå ikke har sko til.
Ble positivt overrasket over godværet idag, forholdsvis mye sol og 4 varmegrader. Fant ut vi skulle ta det litt med ro så vi ikke sovner i Bacalaoen i 60-års dagen til Henriksen ikveld. I morgen er vel faren for at det blir innedag overhengende.

torsdag 12. mars 2009

Ski 47: Torsdag 12. Mars 09

Skøyteøkt nr. 9. Til Coopskilt ved nedkjøring Sykehjem. Grei økt under gode forhold. Frest opp i løypa idag, fremdeles flotte forhold både for klassisk og skøyting. Såvidt plussgrader selv på kveldningen. God trim.

tirsdag 10. mars 2009

Ski 46: Tirsdag 10.03.09 Rødtinden 6





Randonee 11. Vinden i går hadde gjort Rødtinden til en stor alpinbakke. For en gangs skyld fri for skavler, men hardtrakka. God fart, mange svinger og verkende lår. Kom avgårde kl 1600 etter å ha dratt tidlig fra jobb, fabelaktig vintervær. Totalt så jeg fire til som var oppe i ettermiddag. I kveld er det fullmåne, så hvis det blir klarvær blir det nok flere utpå kveldningen.

søndag 8. mars 2009

Ski 45: Søndag 8. Mars 09





På kvinnedagen måtte vi jo dra kjerringene opp lia til Menzoni hytta. Samme flotte været idag, men dessverre noe vind. Da er det godt å komme til trivelig vertskap i ferdig oppvarmet hytte, nykokt kaffe og varm gjærbakst. Noen plussgrader, skikkelig varmt i sola. Forpatruljen hadde seg en lang pause på Slettbakken. Mye ploging for å komme seg ned scooterløypa på de tjue år gamle Tua telemark skiene, savnet etter Dynafit var påtrengende.
Alt i alt en vellykket helg med mye trim og fine skiturer i flott vintervær sammen med gode venner. På bildene vises ekte skiglede :-)

Ski 44: Lørdag 7. Mars 09



TreningsCamp i Målselv i helga. Opp lia sammen med Lange den yngre på lørdag, starta først i halv tre tida. Flott vær, helt vindstille på fjellet, men litt skarp luft når sola forsvant. Hadde pause på trappa til Engvoll hytta. Kjørte ned Løvhaug løypa, nede i femtida.
Kamera: Sanyo Xacti