tirsdag 18. april 2023

Tirsdag 18. April. Ski 44: Rødtinden 6

Trimtur på Rødtinden i oppholdsværet i dag. Solgløtt på morran, og 6 plussgrader. Ble veldig varmt på tur opp, svetten silte. Sugende slushføre hele veien opp, lettkjørt og bra glid nedover. Kun et gjeng med turister på tur. Reinkadaveret ligger fortsatt til skrekk og advarsel.




Randonee 9 Stelvio 3

søndag 16. april 2023

Lørdag 15. April. Ski 43. Tromvikvannet 7

Trur du ikkje det ble tur i dag og. Naboan var gira på å ta seg en tur. Full oppakning med pulk og 5 par ski i Saaben. ikke fisk på meg idag heller, riktignok ikkje mer enn 4 timer på isen. Ble livets første fisk på minstemann, men han syns det var litt skummelt. Bedre den dagen han var med å sløyde. Alt gikk fint med pulk fra parkeringa mot Rekvikeidet.



Fredag 14. April. Ski 42: Tromvikvannet 6

Fineste dagen på isen, nesten T-skjortevær. Men nå er tydeligvis perioden med godt fiske over. Madammen fikk bare ei røye som ho tok, og den gav ho til Larsen, så vi slapp å sløye. Sjøl for æ feskelaus av isen. Ingen fisk, ingen bilder.

Tirsdag 11. April. Ski 41: Tromvikvannet 5



Med fortsatt rekordvær, ville damene på isen i dag også. Fiskebett fra start, hadde 9 fine røyer med hjem. Fru Larsen stakk likevel av med vinpremien med et par hundre gram. Vi begynner å bli mørke i huden.

Mandag 10. April. 2. Påskedag: Ski 40: Tromvikvannet 4

Nydelig vær, etter et par dager med dårlig vær i Påska. Tidlig ute på vannet, men dårlig med fangst. Dro heim med 3 steikrøyer og en liten ørret.