torsdag 2. juli 2009

Torsdag 2. Juli 2009 Varden 159 moh.

Queen Victoria har vært på dagsbesøk.
Turdronninga
Noen sykler opp til Varden.

Da var vi halveis i antallet av de ti topper. Nr. 5. Varden, hele 159 moh. Startet fra Krafthallen og fikk oss en times god trim. Lysløypa er ganske kupert, og ved å gi på litt eksta i motbakkene og småjogge nedover blir det bra med trim.

mandag 29. juni 2009

Mandag 29. Juni 2009: Nattmålsfjellet 297 moh.

Nyskoen! Ikkje spør om prisen!
Ersfjorden
Turmat

No går det unna, 3 topper på 3 dager. Kjapp tur opp på "Klokka ti" over Ersfjorden, 25 minutter opp. Starta fra Vikadalen, så vi juksa litt i forhold til de som starte i fjæra. Er no forsåvidt anbefalt, oppmerka løype, men man har jo allerede stjelt ganske mange høydemeter.
Kaffe på toppen, men i dag var det en del vind, så vi var nede igjen etter en god time.

søndag 28. juni 2009

Søndag 28. Juni 2009: Laukslettfjellet 547 moh

Ramfjordbotn i det fjerne.
Ramfjordnes.
Kjapp kjerring med Hamperokken i bakgrunnen.

Så var tredje "Ti på toppen" i boks. Kjørte innover til Ramfjorden sammen med Ersfjordingan i en bil, så vi sparte miljøet. Brukte 1 time 20 minutter opp til toppen, hadde oss en solid matpause på toppen og var nede ved bilen igjen etter i underkant av tre timer. Fint terreng, god sti og brukbart vær. Passelig varmt til å gå fjelltur og ikke noe insekter, perfekt. Fin utsikt innover og utover Ramfjorden, Breivikeidet, Tromsdalstinden og Hamperokken. Alltid morsomt å gå i nytt terreng og se andre utsikter. Og fjellformen nærmer seg.