lørdag 17. januar 2009

Ski 25: Lørdag 17. Januar 2009

Skøyteøkt til Coopskilt. Mildvær i dag igjen. Passet bra i forhold til å få testa nye staver. Veldig tungt, tror jeg må skylde på dårlig kosthold idag. Tror ikke jeg hadde klart og gå i ett nordover hvis det ikke hadde vært for nystavene. De funka bra, når jeg først hadde brukt 10 minutt på å få dem på, håper det blir bedre etterhvert. Hardt og blankt i løypa, men årets beste glid, gikk fort tlbake, unngikk et par stygge fall med noen nødskrik. Er heldigvis blitt endel snø utenfor løypa hvis en skulle kjøre ut.
Da var vi vel halvveis i skisesongen, i fjor ble det 55 turer. Håper på noe lignende i år. I fjor var tur nr. 25 først 16. Februar, så jeg ligger jo en måned forann skjema. Kommer jo også an på hvor tidlig MC sesongen starter. Fikk også montert skiboksen på bilen idag, så da er vi klar til tinderangling.
Ellers strauk jo to av de store heltene med siste uka, Arne Næss og Jon Tvedt, Arne ble 96, men sistnevnte var den siste man forventet. Viser kanskje at man må holde trimminga på et fornuftig nivå, men samtidig slik at man holder det gående lenge nok til å slå Arne Senior.

Ingen kommentarer: